Tel : 0040/0236816051
Fax : 0040/0236816051
Email: general_cps@yahoo.com

Tamplaria PVC si ALU

Tamplarie PVC

Aceste sisteme ofera garantia impenetrabilitatii casei dumneavoasta atat din punctul de vedere al temperatuii cat si al zgomotului.

Din punctul de vedere al paricularitatilor putem enumera:
Cheltuielile minime datorita costului de achizitie redus comparativ cu alte sisteme, o reducere la minim a pierderilor de caldura din locuinta datorita coeficientului de transfer termic de pana la 1.1 W/(m²K).

Intretinere usoara, nesolicitand vopsiri sau lacuiri repetate.

Etanseizare perfecta se face prin folosirea garniturilor duble din cauciuc de foarte buna calitate, cat si prin imbinarea prin sudura a profilelor.

Durata de viata de 30 de ani incheie enumerarea calitatilor oferind o imagine de ansablu persoanelor interesate de fenomenul "termopan".

Tamplarie ALU

Noi va oferim solutia acesta pentru problemele dumneavoastra in ceea ce priveste nevoia de durabilitate crescuta si securitate.

Cu o durata de viata 50 de ani, tamplaria din aluminiu executata de firma noastra, insotita de geamul termopan e ceea ce face diferenta intre o casa veche si una moderna.

Cu o rezistenta specifica metalelor, nefiind necesara armarea suplimetara, feresterele din aluminiu au si o greutate redusa, durabilitatea cladirilor insesi avand de castigat odata cu fixarea ferestrelor.

Geamul termoizolant folosit are structura 4-16-4 mm tip clar, ornament, antiefractie, colorat, reflexiv cu coeficient de transfer termic de 2.8 W/(m²K), cat si geam termopan Low-E avand coeficient de transfer termic de 1.2 W/mpK.