Tel : 0040/0236816051
Fax : 0040/0236816051
Email: general_cps@yahoo.com

Despre noi

S.C. GENERAL COMERT PODUCTIE SERVICII s.r.l., este o firma cu capital integral privat din Tecuci,jud .Galati , ROMANIA, cu activitate in domeniul constructiilor civile, specializata in principal in productia si montajul de tamplarie termoizolanta din aluminiu si PVC, placari de fatade si pereti cortina.

Infiintata in anul 1992 si dupa aproape zece ani de activitate, GENERAL COMERT PRODUCTIE SERVICII s.r.l. a ajuns astazi sa fie recunoscuta drept una dintre cele mai serioase firme din acest domeniu, oferind siguranta unui partener extrem de competent.

Firma noastra a reusit sa dezvolte relatii de parteneriat cu importante companii, cum ar fi , REHAU si SALAMANDER - Germania , ALUMIL – Grecia, REYNERS – Belgia, WICONA – Austria, SCHUCO – Germania ROTO – NT si GU – Germania, incercand sa aduca solutii de calitate in producerea sistemelor de tamplarie si fatade termoizolante.

In acest fel, noi am acumulat o experienta solida, bazata atit pe informatiile si tehnologiile puse la dispozitie de parteneri, cit mai ales pe gradul superior de pregatire a angajatilor.

Din dorinta de a ne demonstra profesionalismul, întreaga activitate a firmei se desfasoara cu respectarea tuturor standardelor si agrementelor specifice, stabilite atât de organismele guvernamentale cât si de asociatiile profesionale din domeniu. 

Clientii sistemelor noastre sunt in primul rând antreprenorii si firmele de constructii, dar si beneficiarii directi ai acestor produse servicii. Produsele si serviciile se adreseaza pietei din România, cat si pietelor din Uniunea Europeana.  

Indiferent de greutatile intampinate, atat la debutul activitatii, cat si in perioadele de criza, nu am renuntat la oferirea unui produs calitativ. 

S.C. General Comert Productie Servicii S.R.L. a obtinut certificatul de management si asigurare al calitatii ISO 9001, dar noi consideram ca adevarata recunostere a meritelor pe piata sunt cei peste 10 000 de clienti satisfacuti.